Minipavlova med gräddyoghurt och frukt

Till den söta desserten serverar vi ett vin från Piemonte: Sobrero Moscato d'Asti
Peps Persson sjunger Oh Boy 

4 port.
3 äggvitor
2½ dl strösocker
1 tsk citronsaft

Fyllning
1½ dl vispgrädde
1½ dl grekisk yoghurt

Topping
1 ask färska hallon (ca 250g)
1 passionfrukt
citronmeliss eller basilika

Sätt ugnen på 140°.
Vispa samman äggvitorna med 1dl socker till att börja med ca 2 min. 
Tillsätt resterande mängd socker och citronsaft när marängen börjar tjockna.
Vispa tills det blir en fast och blank maräng.
Fyll en spritspåse med maräng och spritsa rundlar, ca 8 cm i diameter.
Se till att få en liten grop i marängens mitten för att sedan fylla med gräddyoghurten.
Sätt in marängerna i ugnen på 140° i 8-10 min, sänk sedan till 100° och låt stå ytterligare 25 min
Marängen skall vara lite seg och kladdig i mitten. Ta ut dem och låt svalna.
Vispa grädden.
Blanda den med fast yoghurt.
Dela och gröp kärnorna ur passionsfrukten.
Lägg gräddblandningen i gropen i mitten av marängerna.
Fördela passionsfrukt och dekorera med hallon och citronmeliss eller basilika.