Meny vecka 17
Valborgsmässoafton - 1 maj
Sallad Burrata med grön sparris, småbladig sallad och rädisor
Hemlagad pizza bianco med färskost, tångrom/lax och vårlök, blandad sallad
Key lime pie i glas
Vårvindar friska leka och viska…
Snart sticker första rabarberknoppen upp, nässlor och gräslök likaså.
Vi firar våren med en sallad burrata, den krämiga färska mozzarellaliknande osten, på en bädd av små salladsblad, skivade rädisor, rostade frön och citronolja. Hemlagad surdegspizza bianco med färskost, vårlök, rom och/eller laxstrimlor som läggs på efter gräddningen. Blandad sallad med picklad rödlök är saftigt och gott till.
Frisk och syrlig Key lime pie i glas, som fått sitt namn av plats Key West i Florida, där den skapades
En len och fräsch dessert på en gång.
Sköna maj välkommen!
Vi har nyligen fått ett dragspel, men det dröjer nog innan vi kan spela Accordeon Sur Seine. Musiken lyssnar vi till när vi sippar på Kung Fu Girl Riesling från Washington State